Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Tirsdag den 28. maj kl. 19.30:
Koncert med Egebæksvangkoret.

Der er fri entré til koncerten.

Klik her for at se koncertprogrammet

Tirsdag den 4. juni kl. 19.30:
Koncert med cellisten Sophie Hildeshejn, som spiller værker af Vivaldi, Strauss, Shostakovitj, Haydn og Bloch.
Denne koncert er forsmag på Sophies eksamen program, som i ugen efter bliver Bachelor i cello fra Syddansk Musikkonservatorium.

Klik her for at se koncertprogrammet

Skovgudstjeneste

Mandag den 10. juni kl. 10.00:
Kom og vær en del af fællesskabet, når vi fejrer Helligåndens komme 2. pinsedag ved "tolvstammeren" i Egebæksvang skov. I tilfælde af dårligt vejr rykker vi ind i Egebæksvang kirke.

Prædikenværksted

Onsdag den 12. juni kl. 10.00:
Prædikenværksted, hvor deltagerne sammen med præsten læser den kommende søndags bibeltekster og sammen reflekterer over teksternes indhold.

Fingerbøllet

Fingerbøllet mødes i alt 7 gange i løbet af efteråret på følgende datoer:

26.08 - 10.09 - 25.09 - 10.10 - 28.10 - 12.11 - 27.11

Klik på billedet for at se mere

Børneguds-tjenester

Børnegudstjenester finder sted tre torsdage i efteråret kl. 17.30.

Datoerne offentliggøres senere