Søndag den 27. september kl. 16.00:
Koncert med Opera Nordsjællands operaensemble som i samarbejde med kammerorkestret Musica opfører "Liden Kirsten".

Læsekredsen

Torsdag den 1. oktober kl. 17.15:
Læsekredsen diskuterer romanen "Den rødhårede kvinde" af Orhan Pamuk.

Sangaften

Fredag den 2. oktober kl. 18.30:
Sangaftenen er aflyst grundet corona-restriktioner.

Prædikenværksted

Onsdag den 7. oktober kl. 10.00:
Prædikenværksted hvor deltagerne sammen med Anne Mia Lykner gennemgår og diskuterer den kommende søndags bibeltekster.

Frokostmøde

Fredag den 9. oktober kl. 10.00:
Frokostmøde, hvor Mørdrup kirkes nye organist Jesper Lorck fortæller om sin tid hvor han passede tre kirker i Storstrøms amt og hans fremtidsvisioner som organist i Mørdrup kirke.
Tilmelding fra fredag den 2. oktober til onsdag den 7. oktober til kirketjenerne på tlf. 2131 9691.
Grundet roconarestriktioner maksimalt 50 tilhørere og maksimalt 40 personer til spisning.

Trio Vitruvi

Søndag den 11. oktober kl. 16.00:
Koncert med Trio Vitruvi arrangeret af Espergærde Musikforening.

Prædikenværksted

Onsdag den 14. oktober kl. 10.00:

Aften med indhold

Onsdag den 21. oktober kl. 19.00:
Mørdrup kirke byder på foredrag med med titlen "Besættelsen på 75 års afstand".

Aftenens foredragsholder er historiker, dr. phil Hans Kirchhoff.

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.