Søndag den 2. februar kl. 16.00:
Koncert med Concerto Copenhagen som spiller et rent Mozart- program. De slår gækken løs med den morsomme "Ein musikalischer Spass".

Koncerten arrangeres af Espergærde Musikforening.

Læsekreds

Torsdag den 6. februar kl. 17.15:

Læsekreds hvor deltagerne diskuterer romanen "Smaragdsliberen".

Prædikenværksted

Onsdag den 12. februar kl. 10.00:
Prædikenværksted, hvor sognepræst Anne Mia Lykner sammen med deltagerne diskuterer den kommende søndags bibeltekster.

Frokostmøde

Fredag den 14. februar kl. 10.00:
Menighedsrådsmedlem i Birkerød Leif E. Nielsen vi fortælle om H.C. Andersens opvækst og afstamning.

Søndag den 16. februar kl. 16.00:
Unge solister fra Operaakademiet vil synge arier og duetter fra operaens fantastiske verden.

Koncerten arrangeres af Espergærde Musikforening.

Aften med indhold

Onsdag den 19. februar kl. 19.00:
Foredrag om genforeningen og kirken i Sønderjylland.

Foredraget foregår i Sthens kirke.

Prædikenværksted

Onsdag den 26. februar kl. 10.00:

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.