Onsdag den 23. oktober kl. 19.30:
Mindekoncert for Kim Larsen med "Gasbox"

KONCERTEN ER UDSOLGT!!

Søndag den 27. oktober kl. 16.00:
Koncert med Helsingør Jernbaneorkester som underholder med flot og festlig musik. Der er ingen oplysninger om koncertens program. Fri entré.

Kristoffer Hersnack Grunnet

Lørdag den 2. november kl. 16.00:
Koncert hvor kammerorkester Musica opfører Beethovens 3. klaverkoncert med Kristoffer Hersnack Grunnet som solist. Fri entré.

Toke Møldrup
Katrine Gislinge

Søndag den 10. november kl. 16.00:
Koncert med Toke Møldrup, cello og Katrine Gislinge, klaver som spiller tre cellosonater af Johannes Brahms.

Koncerten arrangeres af Espergærde musikforening

Musikgudstjeneste

Tirsdag en 19. november kl. 11.00:
Musikgudstjeneste hvor sanglærer Mats Gormsen vil lede sangen.

Prædikenværksted

Onsdag den 20. november kl. 10.00:
Prædikenværksted hvor deltagerne sammen med sognepræst Anne Mia Lykner diskuterer den kommende søndags bibeltekster og samme reflekterer over teksternes indhold.

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.