Prædikenværksted

Onsdag den 25. september kl. 10.00:
Prædikenværksted med sognepræst Anne Mia Lykner.

Drop-in vielser

Fredag den 27. september kl. 19.00:
Som noget helt nyt åbner Mørdrup kirke i år dørene for drop-in vielse på kulturnatten.

Søndag den 29. september kl. 16.00:
Koncert med Copenhagen Oratorio Choir som opfører Sergei Rachmaninovs Vesper opus 37.

Koncerten arrangeres af Espergærde Musikforening.

Musikgudstjeneste

Tirsdag den 1. oktober kl. 11.00:
Musikgudstjeneste med Københavns politis sangkor.

Læsekreds

Torsdag den 3. oktober kl. 17.15:

Læsekredsen diskuterer romanen "Ud at stjæle heste" af Per Petterson.

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.