Musikgudstjeneste

Tirsdag en 19. november kl. 11.00:
Musikgudstjeneste hvor sanglærer Mats Gormsen vil lede sangen.

Prædikenværksted

Onsdag den 20. november kl. 10.00:
Prædikenværksted hvor deltagerne sammen med sognepræst Anne Mia Lykner diskuterer den kommende søndags bibeltekster og samme reflekterer over teksternes indhold.

Sangaften

Fredag den 22. november kl. 18.30:
Sangaften, hvor en af deltagerne  har valgt 20 sange fra højskolesangbogen.

Lørdag den 23. november kl. 1600:
Koncert med Råcreme koret fra Humlebæk.
Entré 40 kr. vedindgangen.

Prædikenværksted

Onsdag den 27. november kl. 10.00:

Søndag den 1. december kl. 16.00:
Koncert med Arild Strygekvartetten  som opfører tre strygekvartetter af Ludwig van Beethoven.

Koncerten arrangeres af Espergærde musikforening.

Danseworkshop

Lørdag den 7. december kl. 12.00:
Danseworkshop til Bachs juleoratorium under ledelse af Anne-Christine Gyllenberg. Alle kan være med!

Man kommer i en helt utrolig dejlig stemning og kan tage pause fra "juleræset".

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.