Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Børnegudstjenester

Børnegudstjenester finder sted tre torsdage i foråret kl. 17.30 på følgende datoer:

28.02 - 21.03 - 11.04

Sognemøde

Onsdag den 20. februar kl. 19.00.
Sognemøde hvor lektor i historie og religion Otto Rühl holder foredraget "Freden, der skulle afslutte alle krige". Arrangementet finder sted i Sthens Kirke.

Sangaften

Fredag den 22. februar kl. 18.30:
Sangaften, hor vi begynder med at spise. Klokken 20 synger vi ca. 20 sange, som en af deltagerne har valgt.

Tilmelding fra den 14. februar kl. 13.30 - 15.00

Læsekreds

Torsdag den 7. marts kl. 19.15:
Læsekreds hvor deltagerne diskuterer Mich Vraa´s "Peters kærlighed".

Ffrokostmøde

Fredag den 8. marts kl. 10.00:
Frokostmøde hvor Jørgen Svaneberg vil fortælle om "Rygen og venderne i dansk historie"

Klik her for at se mere

Sognemøde

Onsdag den 13. marts kl. 19.00:
Sognemøde i Mørdrup Kirke hvor provst i Hvidovre Provsti og sognepræst i Rødovre Jørgen Degn vil fortælle om AMISH-FOLKET i USA.

Søndag de 17. marts kl. 16.00:
Koncert med "Amatørsymfonikerne" under ledelse af Bo Holten.

Koncerten arrangeres af Espergærde Musikforening.

Fingerbøllet

Fingerbøllet mødes i alt 9 gange i løbet af foråret på følgende datoer:

14.01 - 29.01 - 13.02 - 28.02 - 11.03 - 26.03 - 10.04 - 25.04 - 06.05

Klik på billedet for at se mere

Lanciers

Lanciers i kirkens kælder 6 gange i løbet af foråret på følgende datoer:

10.01 - 24.01 - 07.02 - 21.02 - 07.03 -21.03 (afslutning)

Klik på billedet for at se mere