Mørdrup Kirkes kælder

Mørdrup Kirkes kælder består af et stort lokale med plads til max. 80 personer, flere mindre lokaler, samt et mindre køkken. Desuden er der inventar og service til brug.

Der er niveaufri adgangsforhold til  lokalerne i kælderen via indgangen i gavlen mod børneinstitutionen.

Med virkning fra 1. oktober 2017 er prisen for leje af kælderen 2500 kr. Hertil kommer depositum 3000 kr. der tilbagebetales med fradrag for evt. skader og mangler. Hvis lokalerne afleveres i en stand, så ekstra rengøring er påkrævet fratrækkes 175 kr. per påbegyndt time.
Alle henvendelser vedrørende leje af lokalerne i kælderen rettes til kirketjenerne mandag-fredag kl. 9 - 13 på telefon 2131 9691 eller mail: kirketjener.moerdrup@gmail.com

Klik her for at se "Regler for udlåning/udlejning af  Mørdrup kirkes kælderlokaler"

Det store lokale i kælderen
Gangen i kælderen