MINI-konfirmand

MINI-konfirmand er et tilbud til alle børn i 3. klasse i Mørdrup Sogn.

Meningen med at være minikonfirmand er,at man lærer noget om, hvad der foregår i kirken. Ved at kombinere det kundskabsformidlende med det kreative og aktivitetsprægede lærer minikonfirmanderne noget om kirke og kristendom, samtidig med at de hører bibelhistorier, synger salmer og danser, maler, laver kreative ting, leger og taler sammen, er alvorlige og har det sjovt og drikker saft og spiser syltetøjsmadder.

Det er menighedsrådet, frivillige og præsterne, der står bag og støtter op omkring undervisningen, der kan ses som et supplement, til det børnene ellers hører om kristendommen i skolen og derhjemme.

En søndag i advent er der tradition for, at minikonfirmanderne opfører krybbespil, hvor familien kan komme og være med. Går man på Grydemoseskolen arrangeres der kørsel med "Bilcentralen".

Klik her for at åbne tilmeldingsformularen

Evt. spørgsmål kan rettes tll sognepræst Kirstine Ida Brink.

Læs mere om minikonfirmand her

Minikonfirmandundervisningen starter igen september 2020.