Særlige gudstjenester

Se tidspunkter for de særlige gudstjenester i oversigten over gudstjenester.

Skærtorsdag

Gudstjensten afholdes som aftensgudstjeneste kl. 19.30.
Inden gudstjenesten er der lidt brød, vin og ost m.m. til alle, der har lyst til at være sammen med andre om at fejre denne del af påsken.

Langfredag

Liturgisk gudstjeneste. Læsninger fra lidelseshistorien veksler med korsatser og salmer, der belyser det læste. Kirkens organist og kor medvirker.

2. pinsedag

I samarbejde med Egebæksvang Kirke afholdes gudstjenesten 2. pinsedag i Egebæksvang Skov (grusgraven ved Tolvstammeren - bag Egebæksvang Kirke). En friluftsgudstjeneste med mange korsangere - både børnekor, ungdomskor og voksne kirkesangere får for alvor gang i salmesangen og lovprisningen af Guds skønne natur.

Børnegudstjeneste

Børnegudstjeneste er en gudstjeneste af en ½ times varighed. Den finder altid sted tirsdag aften og er særlig tilrettelagt med henblik på børn.
Det er en rigtig familiegudstjeneste, for efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs til både store og små.
Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.
Til alle børnegudstjenester synger kirkens spirekor ledet af Catarina Kynaston for på salmer og sange.

Musikgudstjeneste

Musikgudstjeneste er en kortere gudstjeneste uden prædiken og altergang, men til gengæld med en masse sang og musik. Vi synger både fra højskolesangbogen og fra salmebogen og bliver akkompagneret af organist og korsangere. Gudstjenesten ligger kl. 11.00 om formiddagen og varer ca. 30 min.

Halloween-gudstjeneste

Halloween-gudstjeneste for konfirmander, forældre og andre interesserede. Ved gudstjenesten medvirker konfirmanderne. Efter gudstjenesten spiser alle pizza.