Udstilling af kunst i Mørdrup Kirke

I Mørdrup Kirkes lokaler afholdes med mellemrum udstilling af kunst. En udstilling varer normalt 4 til 6 uger, og den kan beses  kirkens åbningstid og i forbindelse med kirkelige handlinger og andre arrangementer.

Evt. henvendelse vedrørende Mørdrup Kirkes udstilling af kunst kan ske til Mørdrup Kirkes kunstudvalg v. Søren Larsen, mail: blomstermarken@larsen.mail.dk

Kommende udstillinger

Forårsudstilling med fabulerende og ekspressiv kunst

Udstillingsperiode 8. april – 6. maj 2018

Ved forårsudstillingen viser Hanne Thordsen fra Humlebæk sine fantastiske billeder. Hun er billedkunstner, sanger og sangskriver.

Igennem årene har hun haft et arbejde i det socialpædagogiske felt, samt udfoldet sig musikalsk b.la. på Østre Gasværks Musicalscene i henholdsvis Atlantis og Miss Saigon og med eget folkrock band Freja på festivaller rund om i landet.

Behovet for at udtrykke sig kunstnerisk førte hende via musikken og ordene over i malerkunsten, hvor hun debuterede med sin første officielle udstilling i 2007.

Hanne Thordsen fortæller: ”Mine værker har rod i en socialorienteret virkelighed og blander det “ moderne civiliserede “ menneskes tro, tvivl, frygt og længsel med det håb, som myter og naturen gennem tiderne har givet os”.

Man kan møde Hanne Thordsen ved ferniseringen af udstillingen i Mørdrup Kirke, som afholdes søndag 8. april kl. 11.15 efter gudstjenesten. Alle er velkommen til ferniseringen, og der vil være lidt at styrke sig på.

Udstillingen kan ses i Mørdrup Kirke i forbindelse med gudstjenester og arrangementer og i øvrigt i kirkens åbningstider.