PILGRIMSVANDRING TIL STHENS KIRKE
En pilgrimsvandring er jo ikke forbeholdt det nordlige Spanien, hvor vi finder den ældgamle rute mod Santiago de Compostella, hvor apostelen Jacob er begravet.
Vandringer med baggrund i tro og kirkeligt regi kan i vore dage opnås utallige steder i verden, og nu indbyder Mørdrup Sogn til en lille pilgrimsfærd.
Vi skal besøge Sthens Kirke. Fra Mørdrup Kirke går ruten ad Nirvanastien og forbi Flynderupgård. Ad Agnetevej og Rønnebær allé når vi frem til Sthens Kirke.
Her vil sognepræst Karin Christiansen fortælle om kirken, og der bliver holdt en andagt.
Inden hjemturen bliver der budt på en sandwich og lidt at drikke.
Vandringen finder sted fredag den 21. august 2020 med start fra Mørdrup Kirke kl. 16.30 og hjemkomst til Mørdrup Kirke ca. kl. 20.
Turen er gratis og tilmeldingsfrist er fredag den 14. august til kirkens kontor på tlf. 2343 1405 eller mail bws@km.dk