Gammel Testamentlig Læsere

En gruppe frivillige læser på skift den Gammel Testamentlige læsning ved søndagens gudstjeneste.

Mørdrup sogn er også med

Vi er med i Sogneindsamlingen igen,

• fordi dagen er en oplagt chance for at
samle både unge og ældre i sognet til
en både hyggelig og meningsfuld fælles
indsats i kampen mod sult

• for når vores familie er med til en halv
søndags indsamling, kan det give fattige
familier den hjælp, der skal til, for
at de bedre kan klare sig selv

• Sogneindsamlingen er en rigtig god
oplevelse for vores konfirmander. De
ser, at det nytter at løfte i flok, og de
har grund til være stolte af deres indsats

Ved sogneindsamlingen den 11. marts 2018 til Folkekirkens Nødhjælp blev der samlet 17.351 kr. ind.

Danmission Genbrug Espergærde

Danmission Genbrug med butik i Espergærde Centret er en del af et landsomfattende netværk af genbrugsforretninger, hvis overskud går til Danmissions arbejde i såvel den tredje verden som i Danmark.

Danmission er en selvstændig organisation forankret i Folkekirken, hvis historie går tilbage til år 1821. Arbejdet støttes af staten, men drives hovedsageligt for privat indsamlede midler og overskuddet fra Danmissions genbrugsbutikker.

Forretningen drives udelukkende ved frivillig arbejdskraft og overskuddet går til Danmission.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse i genbrugsbutikken i Espergærde Centret, Vester Torv 5, 3060 Espergærde, tlf. 4913 5222