Læsekreds

Torsdag den 12. december kl.17.15:
Læsekreds hvor deltagerne diskuterer indholdet i romanen "Ovenpå er der stille".

Frokostmøde

Fredag den 13. december kl. 10.00:
Sognepræst Kirstine Ida Brink vil underholde og fortælle om julen. Ved frokostmødet serveres en rigtig julemiddag med flæskesteg og hvad der til hører og naturligvis også risalamande.

Tilmelding fra tirsdag den 3. december til onsdag den 11. december til kirketjenerne på tlf. 2131 9691.

Prisen er 100 kr.

Frokostmødet er overtegnet. Der er ikke flere pladser!

Fredag den 13. december kl. 18.00:
Koncert med "Gospellight" som fylder kirken med masser af dejlige klange, som altid begejstrer publikum.

De 9 læsninger

Søndag den 15. december kl. 16.00:
Traditionen tro afholdes den 3. søndag i advent den liturgiske gudstjeneste "De 9 læsninger", hvor kirkens kor og organist opfører motetter imellem læsningen af de 9 bibelske tekster.

Søndag den 5. januar kl. 16.00:
Nytårskoncert med "von Bülow"i to generationer. Mor og søn på henholdsvis saxofon og guitar spiller lyrisk og smuk jazzmusik.

Frokostmøde

Fredag den 10. januar kl. 10.00:
Frokostmøde hvor Anette Lauritzen vil fortælle om sit arbejde i Kirkens Korshær på Stubben.

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.