Søndag den 5. januar kl. 16.00:
Nytårskoncert med "von Bülow"i to generationer. Mor og søn på henholdsvis saxofon og guitar spiller lyrisk og smuk jazzmusik.

Frokostmøde

Fredag den 10. januar kl. 10.00:
Frokostmøde hvor Anette Lauritzen vil fortælle om sit arbejde i Kirkens Korshær på Stubben.

Prædikenværksted

Onsdag den 15. januar kl. 10.00:
Prædikenværksted, hvor sognepræst Anne Mia Lykner sammen med deltagerne diskuterer den kommende søndags bibeltekster.

Søndag den 19. januar kl. 16.00:
Amatørsymfonikerne spiller Beethovens tripelkoncert sammen med Eskær-trioen.

Koncerten arrangeres af Espergærde Musikforening.

Musikgudstjeneste

Tirsdag en 28. januar kl. 11.00:
Musikgudstjeneste med medvirken af Egebæksvang koret.

Søndag den 2. februar kl. 16.00:
Koncert med Concerto Copenhagen som spiller et rent Mozart- program. De slår gækken løs med den morsomme "Ein musikalischer Spass".

Koncerten arrangeres af Espergærde Musikforening.

Læsekreds

Torsdag den 6. februar kl. 17.15:

Læsekreds hvor deltagerne diskuterer romanen "Smaragdsliberen".

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.