Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Børnegudstjenester

Børnegudstjenester finder sted tre torsdage i foråret kl. 17.30 på følgende datoer:

28.02 - 21.03 - 11.04

Afskedsreception

Mørdrup Kirkes organist Niels Bekkevold har valgt at gå på pension efter 35 års ansæt-telse med udgangen af januar 2019.
Menighedsrådet vil gerne sige Niels tak for hans mangeårige indsats for musikken ved en reception, der holdes i kirken på hans sidste arbejdsdag.

Receptionen foregår i menighedssalen:
søndag den 27. januar kl. 11 (lige efter højmessen)

Alle er hjerteligt velkomne til at komme og sige farvel til Niels.

MØRDRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

Læsekreds

Torsdag den 7. februar kl. 17.15:
Læsekreds hvor deltagerne diskuterer boge "En halv gul sol" af Chimamanda Ngozi Adichie.

Fingerbøllet

Fingerbøllet mødes i alt 9 gange i løbet af foråret på følgende datoer:

14.01 - 29.01 - 13.02 - 28.02 - 11.03 - 26.03 - 10.04 - 25.04 - 06.05

Klik på billedet for at se mere

Lanciers

Lanciers i kirkens kælder 6 gange i løbet af foråret på følgende datoer:

10.01 - 24.01 - 07.02 - 21.02 - 07.03 -21.03 (afslutning)

Klik på billedet for at se mere