Prædikenværksted

Onsdag den 26. februar kl. 10.00:
Prædikenværksted, hvor sognepræst Anne Mia Lykner sammen med deltagerne diskuterer den kommende søndags bibeltekster.

Sangaften

Fredag den 28. februar kl. 18.30:
Sangaften hvor en af deltagerne vælger 20 sange fra højskolesangbogen.

Læsekreds

Torsdag den 5. marts kl. 17.15:
Læsekreds hvor deltagerne diskuterer "Tyven" af Ulrik Langen.

Prædikenværksted

Onsdag den 11. marts kl. 10.00:

Aften med indhold

Onsdag den 11. marts kl. 19.00:
Aften med indhold hvor Lasse Skovgaard fortæller om hvor godt det er at synge.

Frokostmøde

Fredag den 13. marts kl. 10.00:
Frokostmøde hvor havnefoged Søren Larsen beretter om begivenheder i lokalområdet tilbage fra hans barndom og til nu.

Tilmelding fra fredag den 6. marts til onsdag den 11. marts til kirketjenerne på tlf. 2131 9691.

Søndag den 15. marts kl. 16.00:
Koncert med et sammensat program med bidrag fra opera, musical og den danske og svenske sangskat.
Medvirkende er Gitta-Maria Sjöberg, Matti Borg og Marhus Emil Borg.

Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkerings-plads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet. Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.