Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Børneguds-tjenester

Børnegudstjenester finder sted tre tirsdage i efteråret kl. 17.30.

Datoerne offentliggøres senere

Prædikenværksted

Onsdag den 3. juli kl. 10.00:
Prædikenværksted, hvor deltagerne sammen med præsten læser den kommende søndags bibeltekster og sammen reflekterer over teksternes indhold.

Prædikenværksted

Onsdag den 17. juli kl. 10.00:

Prædikenværksted

Onsdag den 14. august kl. 10.00:

Prædikenværksted

Onsdag den 28. august kl. 10.00:

Sogneudflugt

Lørdag den 31. august kl. 9.00:
Den årlige sogneudflugt går i år til Roskilde og Bagsværd.

Fingerbøllet

Fingerbøllet mødes i alt 7 gange i løbet af efteråret på følgende datoer:

26.08 - 10.09 - 25.09 - 10.10 - 28.10 - 12.11 - 27.11

Klik på billedet for at se mere

Lanciers

Lanciers i kirkens kælder 6 gange i løbet af efteråret på følgende datoer:

12.09 - 26.09 - 10.10 - 24.10 - 07.11 - 21.11 (afslutning)

Klik på billedet for at se mere