Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Bazar nummer 40

Ved bazaren den 24. november 2018 blev der uddelt legater på 80.000 kr. til velgørende institutioner.

På billedet ses repræsentanter fra Lukashuset, Mødrehjælpen i Helsingør, Stubben og LEV i Helsingør flankeret af H.C. Hansen og Birte Lysholm fra Mørdrup Kirke.

MØRDRUP KIRKE SØGER ORGANIST

Stillingen som organist ved Mørdrup Kirke er ledig til besættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest derefter.
Menighedsrådet søger en organist, der ser det som sin fornemmeste rolle at være kirkemusiker i kirkens gudstjenesteliv, og som i den sammenhæng formår at udfolde orglets mange muligheder på højt niveau. Der søges en organist, der i særdeleshed  forstår at understøtte menighedens salmesang.

Klik her for at se stillingsopslaget

Julefrokostmøde

Fredag den 14. december kl. 10.00:
Julefrokostmøde hvor sognepræst Kirstine Ida Brink fortæller om julen efterfulgt af spændende underholdning og en rigtig julemiddag.

Nytårsjazz

Søndag den 6. januar kl. 16.00:
Nytårsjazz for 30. gang i Mørdrup Kirke med arrangøren Ole Bram på guitar. Dørene åbnes kl. 15.00. Billetter ved indgangen til 50 kr.

Prædikenværksted

Onsdag den 9. januar kl. 10.00:
Prædikenværksted hvor sognepræst Anne Mia Lykner sammen med deltagerne læser den kommende søndags bibeltekster og reflekterer over teksternes indhold.
Hvad handler teksterne om?
Hvad er budskabet?
Kan jeg relatere til teksterne?

Frokostmøde

Anette Lauritzen

Fredag de 11. januar kl. 10.00:
Frokostmøde, hvor Anette Lauritzen fra Kirkens Korshær "Stubben", som tak for donationen fra Mørdrup Kirkes bazar, vil fortælle om arbejdet med udsatte mennesker.

Henrik Goldschmidt

Søndag den 20. januar kl. 16.00:
Koncert med Middle East Peace Ensemble som ledes af oboisten Henrik Goldschmidt.
Koncerten arrangeres af Espergærde Musikforening.

Fingerbøllet

Fingerbøllet mødes i alt 9 gange i løbet af foråret på følgende datoer:

14.01 - 29.01 - 13.02 - 28.02 - 11.03 - 26.03 - 10.04 - 25.04 - 06.05

Peters Jul og Krybbespil

Ved højmessen den 9. december opførte deltagerne fra Teater og Drama "Peters Jul" og minikonfirmanderne underholdt med et krybbespil.

Lanciers

Lanciers i kirkens kælder 6 gange i løbet af foråret på følgende datoer:

10.01 - 24.01 - 07.02 - 21.02 - 07.03 -21.03 (afslutning)