Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Sommertiden i Mørdrup Kirke

Espergærde havn set fra stranden.

I sommertiden er der ikke nogen aktiviteter i Mørdrup Kirke udover gudstjenesterne.

Efterårets aktiviteter i Mørdrup Kirke opdateres løbende, og alle vil være at finde på hjemmesiden fra starten af august måned.

Sommerloppemarked

Lørdag den 4. august kl. 10.00 - 14.00:
Mørdrup Kirkes bazar i november 2017 fik en overvældende mængde særdeles godt tøj, som ikke alt sammen blev solgt på bazaren. Derfor forsøger vi at komme af med noget af det ved at afholde et sommerloppemarked ude på kirkepladsen.

Sogneudflugt

Selsø slot.

Lørdag den 25. august kl. 9.00:
Udflugten går til Hornsherred til Skibby og til Selsø. Tilmelding tidligst fra fredag den 18. maj kl. 9.00, enten til kirkekontoret på tlf. 4913 4947 eller på mail kah@km.dk

Der er i alt 55 pladser - primært til sognets beboere.

Per den 15. juli er der stadig 4 ledige pladser.

Henvendelse til Jørgen Svaneberg på tlf. 2299 7833.

Søndag den 2. september kl. 16.00:
Koncert med Marie Holm Hansen (sang) og Nynne Tworak (klaver). Der er ikke yderligere oplysninger om koncerten på nuværende tidspunkt.

Fingerbøllet

Fingerbøllet mødes i alt 7gange i løbet af efteråret 2018:

27.08 - 11.09 - 26.09 - 11.10 - 29.10 - 13.11 - 20.11

Minikonfirmand

Minikonfirmanderne mødes 10 torsdage i efteråret. Klik på billedet for at se mere.

Lanciers

Lanciers i kirkens kælder 6 gange i efteråret 2018. Klik på billedet for at se mere.

13.09 - 27.09 - 11.10 - 25.10 - 08.11 - 29.11