Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Georg Friedrich Händel

Søndag den 17. december kl. 16.00:
Händels store oratorium "Messias" opføres igen i år af Helsingør Domkirkes ensembler.

Billetter á 120 kr. kan købes ved indgangen eller købes forud på www.billette.dk

se alle kirkens koncerter

Gudstjenester juleaften

Søndag den 24. december:

Prædikantlisten for juleaften er desværre forkert angivet i sognebladet.

Kirstine Ida Brink prædiker kl.14.00

Anne Mia Lykner prædiker kl. 15.30

Mette Nadja
Mads Mathias

Søndag den 7 januar kl. 16.00:
Nytårsjazz "omkring en guitar" med Ole Bram og de to hovedsolister Mette Nadja og Mads Mathias.

se alle kirkens koncerter

Prædikenværksted

Onsdag den 10. januar kl. 16.00:
Prædikenværksted med Anne Mia Lykner hvor deltagerne ser på søndagens tekster og diskuterer, hvad teksterne har at sige i dagens samfund.

Frokostmøde

Fredag den 12. januar kl. 10.00:
Frokostmøde, hvor centerchef Vibeke Nørly vil fortælle om Espergærde Centrets udfordringer.

Marianna Shirinyan

Søndag den 21. januar kl. 16.00:
Klavertrioer spillet af musikere i den europæiske elite.

Se alle kirkens koncerter

Julens gudstjenester i Mørdrup Kirke

Søndag den 17. december kl. 10.00:
3. søndag i advent

Søndag den 24. december
juleaften
Kirstine Ida Brink kl. 14.00
Anne Mia Lykner kl. 15.30

Mandag den 25. december kl. 10.00:
juledag
Kirstine Ida Brink

Tirsdag den 26. december kl. 10.00: