Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Sommertiden i Mørdrup Kirke

Espergærde havn set fra stranden.

I sommerriden er der ikke nogen aktiviteter i Mørdrup Kirke udover gudstjenesterne.

Efterårets aktiviteter i Mørdrup Kirke vil være at finde på hjemmesiden fra starten af august måned.

Sogneudflugt

Selsø slot.

Lørdag den 25. august kl. 9.00:
Udflugten går til Hornsherred til Skibby og til Selsø. Tilmelding tidligst fra fredag den 18. maj kl. 9.00, enten til kirkekontoret på tlf. 4913 4947 eller på mail kah@km.dk

Der er i alt 55 pladser - primært til sognets beboere.

Per den 17. juni er der stadig 8 ledige pladser.

Henvendelse til Jørgen Svaneberg på tlf. 2299 7833.