Mørdrup Kirke er beliggende på Vestermarken 2 i Espergærde. Kirken ligger tæt på Espergærde Centret, som den deler parkeringsplads med.

Mørdrup Kirke har niveaufri adgangsforhold til kirkerum, kontorer og mødelokaler, ligesom der er handicaptoilet.
Til lokalerne i kælderen kan indgangen i gavlen mod børneinstitutionen benyttes.

Menighedsmøde

Søndag den 27. maj kl. 11.15:
Umiddelbart efter højmessen afholder menighedsrådet det årlige menighedsmøde, hvor menighedsrådet informerer Mørdrup Kirkes menighed om følgende:

• Gennemgang af det årlige driftsbudget.
  • Budgetlægningen for næste regnskabsperiode.
  • Menighedsrådets værktøjer til at forhindre overskridelse af budgettet.
  • Menighedsrådets aktiviteter i det forgangne regnskabsperiode.
  • Menighedsrådets planlagte aktiviteter for næste regnskabsperiode.

Menighedsrådet ser frem til denne mulighed for dialog mellem menigheden og menighedsrådet. Alle skal være hjertelig velkomne til at deltage.

Efter mødet serveres en let frokost med diverse drikkevarer.

Birkerød Kammerorkester

Søndag den 27. maj kl. 16.00:

Birkerød Kammerorkester giver koncert under ledelse af Boris Samsing.

Sogneudflugt

Selsø slot

Lørdag den 25. august kl. 9.00:
Udflugten går til Hornsherred til Skibby og til Selsø. Tilmelding tidligst fra fredag den 18. maj kl. 9.00, enten til kirkekontoret på tlf. 4913 4947 eller på mail kah@km.dk

Der er i alt 55 pladser - primært til sognets beboere.

Fingerbøllet

Fingerbøllet mødes igen den 27. august efter sommerferien. De øvrige dage hvor vi laver ting til bazaren meddeles senere.