Opskrifter fra sangaftenerne

Fredag 15. nov. 2013 blev der serveret:
Skalstegt tun på en bund af kartoffelmos og tørmarineret nakkefilet. Læs opskriften

Fredag 28. feb. 2014 blev der serveret:
Lakseruller med gorgonzolacreme og glaseret skinke. Læs opskriften


Fredag 25. april 2014 blev der serveret:
Stenbiderrogn på blinis og kalvemørbrad svøbt i bacon. Læs opskiften 


Fredag 3. okt. 2014 blev der serveret:
Indbagt oksefilet med rodfrugter og rødbedesala og  tiramisu. Læs opskriften

 
Fredag 21. nov. 2014 blev der serveret:
Forret: Små spicy fishcakes, peanutdip, sursød thaisalat, Hovedret: Marineret nakkekam, ovnbagte rodfrugter, sovs. Læs opskriften  


Fredag 27. feb. 2015 blev der serveret:
Forret: Cremet jordskoksuppe. Hovedret: Kyllingbryst med ostegratinering, ovnbagte rodfrugter. Læs opskrift


Fredag 24. april 2015 blev der servere:
Forret: Rejesala m. flutes
Hovedret: Den fortabte søns fedekalv, ovenagte kartofler og andre rodfrugter, coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner. Læs opskrift

 
Fredag 2. okt. 2015 blev der serveret:
Forret: Varmrøget laks
Hovedret: Flæskesteg, ovnbage rodfrugter, coleslaw. Læs opskrift

Fredag 20. nov. 2015 blev der serveret:
Forret: Thai fiskesuppe
Hovedret: Coulottesteg, ovnkartofler, sovs. Læs opskrift

Fredag 26. feb. 2016 blev der serveret:
Forret: Hakket laks og æg på salatbund
Hovedret: Klassisk mørbradgryde med broccolisalat. Læs opskrift

Fredag 29. april 2016 blev der serveret:
Forret: Asparges svøbt i skinke
Hovedret: Marineret oksefilet, ovnbagte kartofler m. sauce. Læs opskrift

Fredag 7. okt. 2016 blev der serveret:
Forret: Røget laks på champignontoast
Hovedret: Kalvefilet,ovnbagte kartofler, coleslaw. Læs opskrift

Fredag 18. nov.2016 blev der serveret:
Forret: Røget hellefisk med mango
Hovedret: Langtidsstegt nakkekam med italienske krydderurter. Læs opskrift

Fredag en 24. februar 2017 blev der serveret:
Forret: Fransk reje hors d´oeuvre, Hovedret: Oksetyndsteg med græsk inspireret kartoffelsalat med feta og oliven. Læs opskriften

 

 

 

 

Til toppen

cookie information