Aftener med indhold

25.10.2017 kl. 19:00 - 22:00

Onsdag den 25. oktober kl. 19.00:

Foredraget holdes i Mørdrup Kirke.

Foredrag ved forfatter Lise Egholm.

Kærlige spark fra skolelederen

"Lise Egholm vil tale ud fra sin bog "Fordi du skal".

Det kommer til at handle om kærlighed, engagement, opdragelse og ledelse af børn og voksne, lyshårede og mørkhårede. Lise er kendt som en markant skikkelse i integrationsdebatten, og hun er ikke altid lige politisk korrekt.

Men målet for hende er altid det samme: at give vores børn de allerbedste muligheder her i livet. Hun har været ansat i Københavns Skolevæsen i 42 år, så hun har set en masse dejlige børn og unge i alle farver."

Lise Egholms valgsprog er Kys, Krav og Kommunikation. Og så enkelt er det faktisk. Hun elsker børn, men er ikke bange for stille klare krav til dem - eller til deres forældre og skolens lærere. Hun er en passioneret pragmatiker, som vil have resultater. Lærerne skal gøre deres arbejde, børnene skal lære noget – også dem, som ikke har det hele med hjemmefra – og mor og far skal være ordentlige forældre. Lise Egholm siger tingene lige ud – nogle gange uden at være særlig politisk korrekt, for hun er ikke bange for at træde andre over tæerne, hvis det er nødvendigt. Og målet er altid det samme: At give børnene de allerbedste muligheder her i livet.

Pris: 30 kr. inkl. Sandwich og et glas vin

<- Tilbage
cookie information